Waarom graanvrije brokjes?

Katten zijn carnivoren. Hun korte spijsverteringskanaal is gemaakt voor een dieet met een ​​hoog eiwitgehalte. Carnivoren zoals katten en honden, kunnen de koolhydraten in de moderne granen niet verteren aangezien ze in hun speeksel geen of onvoldoende amylase aanmaken. Hierdoor kan bvb. ook de pancreas overbelast worden. Dit enzyme is noodzakelijk om deze granen te kunnen verteren en er de nodige voedingsstoffen uit te kunnen halen. In een ideale wereld zou een kat gevoed worden met rauw vlees. Dit is echter niet mogelijk voor de meeste kattenbaasjes omwille van de problemen die gepaard gaan met de aanvoer, bewaring en de kostprijs van het vlees.

Daarom zijn we bij Gezondekat.be op zoek gegaan naar een gezond en kwalitatief alternatief: de graanvrije kattenbrokken van Oliver’s. In deze voeding zitten geen vulmiddelen zoals granen noch kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Het hoofdbestanddeel is kwalitatief kippenvlees.

Bent u benieuwd of uw kat deze brokken lust? Neem contact op met ons.

Wanneer mag ik mijn bestelling verwachten?

We proberen met Gezondekat.be alle kosten te drukken om zo de graanvrije brokjes zo goedkoop mogelijk aan te kunnen bieden. Daarom proberen we om wekelijks alle bestellingen gecombineerd te leveren in een efficiënte planning. Afhankelijk van de drukte kan er na de ontvangst van uw betaling en de levering een periode van tien dagen tussen zitten. Sowieso nemen wij na uw betaling steeds contact met u op om samen een levermoment af te spreken.

Natuurlijk kan u bij uw bestelling ook steeds kiezen om uw bestelling op te pikken. Ook hier nemen we na de ontvangst van uw betaling contact met u op om een afhaalmoment af te spreken.

Is uw bestelling dringend? We bieden ook een spoedlevering aan. Hiervoor werken wij samen met een expresskoerierdienst. Deze service garandeert een levering binnen 48 uur, leveringen zijn steeds op weekdagen. Na de ontvangst van uw bestelling nemen wij zsm. contact met u op.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met ons. Wij proberen zsm. te antwoorden op al uw vragen van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 18 uur.

Hoe betaal ik?

We proberen met Gezondekat.be alle kosten te drukken om zo de graanvrije brokjes zo goedkoop mogelijk aan te kunnen bieden. Daarom bieden we momenteel enkel een betaalmogelijkheid via een standaardoverschrijving aan.
We bekijken de mogelijkheden om ook betalingen via online modules, kredietkaart of PayPal aan te bieden in de toekomst.

Na ontvangst van uw betaling nemen we contact op om een levermoment af te spreken.

Bij spoedleveringen nemen we contact op mbt. de betaling na de ontvangst van uw bestelling.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met ons. Wij proberen zsm. te antwoorden op al uw vragen van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 18 uur.